top mid bottomArtha er en dansk kapitalforvalter grundlagt i slutningen af 2008. Artha forvalter i dag en samlet portefølje på knap 17 mia. kr. og har siden begyndelsen været leveringsdygtige i solide afkast, uanset om det gælder vores Artha Invest porteføljer, vores håndplukkede Artha Selection investeringsprojekter eller vores skræddersyede Artha Strategier. Hos Artha opererer vi efter en investeringsfilosofi og -strategi, hvor fokus på risiko fylder lige så meget som fokus på afkast. Derfor er sharpe ratio et væsentligt nøgletal for os. Hos Artha er din formue i godt selskab –således også, hvis vi skal passe på din livrenteopsparing eller andre former for pensionsordninger hos PENSIONS. Hvis du ønsker at søge puljer på tværs af alle forvaltere kan du gøre det her. Du kan også gå tilbage til forvalteroversigten.


Pensions Livscyklus med Artha Mix

Din opsparing fordeles i en Artha Mix portefølje, vækstbaseret med automatisk mindre risiko som du bliver ældre og din opsparing vokser.


Safe

Det er investeringsselskabets målsætning, at levere et bedre afkast end en portefølje med 100% obligationer. Selskabet forventer at investere ca. 12% af egenkapitalen i aktier, ca. 72% i obligationer og ca. 16% i særlige investeringer.


Optimum

Det er investeringsselskabets målsætning, at levere et bedre afkast end en portefølje med 50% aktier og 50% realkreditobligationer uden at løbe større risiko.


Max

Det er investeringsselskabets målsætning, at levere et bedre afkast end en ren aktieportefølje uden at løbe større risiko.


Responsible

Selskabets målsætning er at maksimere afkastet under en ca. 50/50 aktie/obligationsstrategi og hvor alle investeringer er socialt ansvarlige.


MIX portefølje

Det er porteføljens målsætning, at give det stærkeste risiko-justeret afkast for en 80% aktieportefølje af bæredygtige globale selskaber.


MIX HØJ portefølje

Artha MIX Høj har en målsætning om at give det stærkeste risiko-justeret afkast for en 90% aktieportefølje af bæredygtige globale selskaber.


  Alle informationer på denne side leveres eller indhentes hos Artha Kapitalforvaltning, som har ansvar for informationernes standard og nøjagtighed. Der henstilles altid til, at placeringer og investeringer baseres alene på forvalterens materialer så som Central Investor Information, Fakta ark mv. Vær opmærksom på, at der kan forekomme mindre afvigelser når du sammenligner afkastet på dine depoter med fakta oplysningerne fra Artha Kapitalforvaltning. Det skyldes, at der vil være forskel i handelstidspunkterne når der foretageres investeringer på dit depot.